Sejalec 2020 za inovativne produkte in storitve v turizmu

Datum objave: 23. 6. 2020
23. 6. 2020
Novice

Slovenska turistična organizacija ponovno vabi k prijavi na razpis za pridobitev naslova Sejalec 2020. Naziv Sejalec leta pridobi turistični ponudnik z najbolj ustvarjalnimi in inovativnimi dosežki v slovenskem turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe v Sloveniji.

Prejšnje leto je najbolj navdušila “Večerja treh dežel”, ideja HIT Alpinea d.d. iz Kranjske Gore, kateri so združili inovativno gastronomsko prepletanje treh dežel ob tromeji (Gornjesavska Dolina, Avstrijska Koroška in Furlanija - Julijska Krajina).

Imate tudi vi nov produkt ali storitev? Prijava je mogoča za tiste turistične ponudnike, ki ste v času med 1.1.2018 in 31.12.2019 prvič na trgu javno predstavili svoj inovativni proizvod, proces ali pristop. Prijave se bodo zbirale na portalu AIRTH, več informacij in navodil najdete v uradnem pozivu tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem