Sejem Alpe-Adria, 3. - 6. junij 2021

Datum objave: 1. 3. 2021
Novice

Tradicionalni sejem Alpe-Adria bo letos zaradi epidemioloških razmer potekal šele junija. Na Gospodarskem razstavišču bo med 3. in 6. junijem v ospredju zeleni in aktivni turizem, kamping in karavaning.

Sejem je odlična priložnost, da se Pomurje predstavi domačim gostom, zato se bomo tudi letos predstavili na skupnem razstavnem prostoru. Pomurska turistična zveza je že rezervirala prostor, zato v kolikor vas zanima skupna predstavitev, le-to sporočite.

Prijave, ki jih zbira Pomurska turistična zveza, je potrebno poslati do 15. marca 2021 na info at-no-spam pt-zveza dot-no-spam si s kratkim sporočilom, da želite sodelovati.

Sicer pa je sejem  poleg predstavitve splošni javnosti tudi priložnost za mreženja in povezovanja, iskanje navdiha in znanja na vzporednem programu s predavanji.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem