Si želite postati del ekipe RCMS?

Datum objave: 16. 7. 2019
Novice

V Razvojnem centru Murska Sobota izvajamo regijsko pomembne projekte kot aktivno podporo razvojnemu programu pomurske regije. Projekte izvajamo s širšim mednarodnim partnerstvom, kjer je pomembna stalna komunikacija. Zaradi novih nalog in projektov iščemo motivirane ljudi, ki bi v našo ekipo prinesli zanesljivost, nove ideje, sveže pristope, izkušnje s projektnim delom in široko poznavanje razvojnih tematik v širšem prostoru. Predvsem pa radovednost, odprtost, iznajdljivost in pravi pristop do dela v skupini.

Vsi, ki se najdete v opisu, izpolnjujete vse pogoje razpisa (objavljeno na https://www.ess.gov.si/) in želite postati del ekipe, pošljite vlogo za zaposlitev z življenjepisom in motivacijskim pismom po elektronski pošti na naslov ales dot-no-spam skalic at-no-spam rcms dot-no-spam si, najpozneje do 22. julija 2019.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem