Sistemska integracija

Datum objave: 24. 6. 2022
Novice

Sem Jure Farič, študent Informatike in tehnologije komuniciranja na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko na Univerzi v Mariboru.

Vsak dan se srečujemo z napredki v izdelkih in razvojem novih tehnologij na različnih področjih. Pandemija COVID-19 nas je prikovala na pisarne urejene v našem domu in naenkrat smo potrebovali učinkovito računalniško opremo, ki je predstavljala naš vsakdan. Povpraševanje po kvalitetni, zmogljivi in primerni računalniški opremi je naenkrat zelo naraslo.

Izbira pravih komponent pri nakupu ali sestavi računalnika je težka odločitev za vsakega, ki redno ne spremlja razvoj računalništva. Potrebno je vedeti katere računalniške komponente dejansko potrebujemo in koliko bi bila njihova realna cena.

Pri tem vam lahko pomagam, saj sledim razvoju tehnologije in njeni uporabi v realnem svetu.

Kot potencialnemu kupcu vam želim ponuditi maksimalno kvalitetni nabor računalniških komponent glede na ceno, ki jo plačate za svoj računalnik, da je takšen kot ga potrebujete za delo ali prosti čas. 

Jure Farič, udeleženec programa PONI Pomurje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem