Slovenska turistična borza – SIW ON TOUR 2022

Datum objave: 3. 5. 2022
Novice

Slovenska turistična borza (Slovenian Incoming Workshop – SIW), ki jo organizira Slovenska turistična organizacija, bo letos potekala med 29.5 in 31. 5. Gre za najpomembnejši poslovni dogodek, ki predstavlja trende slovenskega turističnega okolja, prav tako pa se na njem srečajo tuje turistične agencije in slovenska turistična ponudba.

Borza tako predstavlja odločno priložnost za poglobitev obstoječih partnerstev, prav tako pa vzpostavljanje novih kontaktov. Letošnje leto bo turistična borza tako potekala med 29. in 31. majem in sicer v enaki obliki kot lani.

Med 30. in 31. majem bodo tuji organizatorji potovanj in turistični agenti obiskali makroregijo po lastni izbiri in tako doživeli enodnevno študijsko potovanje. Tekom dogodka bodo tako spoznali 2 različni regiji.

Več informacij in prijava na dogodek na spletni strani STO.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem