Slovenska turistična kampanja: Zdaj je čas *** Moja Slovenija.

Datum objave: 27. 5. 2020
Novice

Letos nagovarjamo domače goste, do katerih pridemo po različnih kanalih, med katerimi je zelo pomemben digitalen. Tega lahko izkoristite tudi v povezavi z vseslovensko kampanjo Zdaj je čas, moja Slovenija, kjer z uporabo ključnika #mojaslovenija vabite Slovence k odkrivanju novih doživetij ter tako povečate doseg svojih objav.

STO je pripravila poseben webinar z usposabljanjem in napotki za kreativno in pravilno uporabo elementov. Ogledate si ga lahko na sledeči povezavi. V kolikor rabite pomoč pa nam pišite na elektronski naslov info at-no-spam expano dot-no-spam si in vam bomo pomagali.

S ponudbo v obliki paketov pa lahko neposredno nagovorite slovenskega gosta in mu tako že ponudite doživetje pri vas. Pakete lahko sicer oddajate celo leto. Več o javnem pozivu za pripravo in oddajo paketov najdete na sledeči povezavi.

Vabimo vas, da postanete del kampanje in nagovorite ter ponudite doživetja v Pomurju!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem