Slovenia Luxury Stay - nova spletna platforma butičnega turizma

Datum objave: 3. 6. 2024
Novice

Slovenska turistična organizacija je lansirala novo spletno stran Slovenia Luxury Stay, s ciljem promocije vrhunskih butičnih nastanitev v Sloveniji. Stran trenutno predstavlja devet prestižnih ponudnikov iz Goriških Brd, vendar so načrti za širitev na druge regije. Slovenia Luxury Stay združuje različne luksuzne izkušnje, od kulinaričnih in vinskih tur do wellness programov, z namenom privabiti zahtevne goste. Spletna platforma omogoča enostavno iskanje in rezervacijo nastanitev, obenem pa poudarja osebni pristop in kulturno dediščino Slovenije.

Nova platforma bo igrala ključno vlogo pri dvigovanju prepoznavnosti slovenskega butičnega turizma na mednarodnem trgu. Spletna stran ponuja podrobne informacije o vsaki nastanitvi, vključno s fotografijami in opisi doživetij, ki jih gostje lahko pričakujejo. Poleg tega omogoča obiskovalcem, da neposredno stopijo v stik s ponudniki in rezervirajo svoje bivanje.

Slovenia Luxury Stay poudarja pomen osebnega pristopa in individualno prilagojenih storitev, kar je ključnega pomena za luksuzni turizem. Vsaka nastanitev na spletni strani je skrbno izbrana, da ustreza najvišjim standardom kakovosti in gostoljubja.

Je tudi vaša nastanitev v kategoriji luksuznega oddiha? Kontaktirjate nas na info at-no-spam expano dot-no-spam si in pomagali vam bomo pri umeščanju na nacionalni spletni srani.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem