Smo pridni ali učinkoviti?

Datum objave: 22. 7. 2020
Novice

Prednosti digitalizacije smo v polni meri izkusili ravno letošnjo pomlad, ko sta otroška ali dnevna soba za marsikoga postali začasna nova pisarna. K sreči smo tudi Pomurci bili pripravljeni prilagoditi se razmeram in smo svoje delo lahko opravljali na daljavo. Pomurci načeloma veljamo za pridne in delavne ljudi, žal pa predstava, kaj pridnost in delavnost sploh sta, marsikdo interpretira drugače. To je tudi razlog, da se podjetja po koncu epidemije odločajo za vrnitev delavcev v svoje pisarne, čeprav je bila učinkovitost dela na daljavo boljša.

V regiji si želimo napredka, želimo si svetle prihodnosti za naše zanamce, začeli smo razmišljati trajnostno in regionalni razvojni program, ki je v nastajanju, postavlja ljudi in zdravje na prvo mesto. Zato ni bojazni, da digitalizacija našega okolja ne bo sprejeta kot nekaj, kar nam lahko pomaga in navsezadnje pripomore k še bolj učinkoviti porabi našega časa, ki nam je tako dragocen.

Kot regionalna agencija želimo s projekti, ki jih izvajamo v naši regiji in z načinom organizacije našega dela pokazati, da smo pripravljeni na prihodnost. Če želite izvedeti več o konkretnih vsebinah projektov, vas vabimo, da si ogledate zavihek projekti na naši spletni strani ali nam pišete na info at-no-spam rcms dot-no-spam si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem