Ponovno smo pričeli z izvajanjem programa POdjetno Nad Izzive - PONI

Datum objave: 12. 2. 2024
Novice

Že vrabčki čivkajo, da smo ponovno pričeli z izvajanjem programa POdjetno Nad Izzive - PONI. 

1. 2. 2024 smo v prostorih Razvojnega centra Murska Sobota pozdravili prvo (ki je pravzaprav že osma) skupino PONI programa. 

Za naslednje 4 mesece se je 11 udeležencev pridružilo naši ekipi in skupaj bomo razvijali njihove poslovne ideje.  Vsakič znova smo presenečeni nad številom prijav za PONI usposabljanje in obenem veseli, da obstajajo sveže ideje. Izbira je težka, ampak ko v pisarni začutimo pozitivno energijo in zagnanost, vsakič vemo, da je bila odločitev prava. 

Po uvodnih delavnicah, kjer smo že spoznali osnove podjetništva in poslovnega modeliranja, nas čaka še vrsta zanimivih področij. Med drugim se bomo posvetili organizaciji časa, izboljšanju komunikacijskih veščin, razumevanju marketinških strategij in finančnemu načrtovanju.

Kmalu vam bomo predstavili udeležence in njihove ideje, zato kar spremljajte naše PONI novičke.

Če ste ob branju tega začutili, da bi tudi vi radi postali del programa PONI pa bodite pozorni, saj bo predvidoma maja spet objavljen javni razpis za vključitev v program.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem