Spletna delavnica na temo vajeništva

Datum objave: 3. 11. 2020
Novice

27. 10. smo preko spleta izvedli delavnico, kateri so se pridružili predstavniki Gimnazije Franca Miklošiča v Ljutomeru in podjetja iz Pomurja. Začeli smo s kratko predstavitvijo projekta Dual Transfer,  predstavili smo aktivnosti, ki jih izvajamo in cilje, ki jih želimo doseči.

V nadaljevanju nam je Nataša Lorber iz Območne obrtno-podjetniške zbornice Gornja Radgona predstavila vajeniški sistem izobraževanja v Sloveniji ter njegove prednosti. Sledila sta videa, ki sta ju pripravila madžarska strokovnjaka g. Miklós Nagy in g. Tibor Pénzes. Oba sta zaposlena kot vodji učnih delavnic. G. Pénzes nam je v svojem videu predstavil podjetje Opel in madžarski vajeniški sistem na primeru njihovega podjetja, g. Nagy pa nam je pokazal dobre prakse iz podjetja Schaeffler.

Veselimo se, da delavnico ponovimo še z drugimi srednjimi šolami.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem