Spletna investicijska konferenca »Slovenia: Stability – the Opportunity for Growth in Challenging Times«.

Datum objave: 27. 11. 2020
9. 12. 2020
Dogodek

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira spletno investicijsko konferenco z naslovom "Slovenija: Stabilnost – priložnost za rast v spreminjajočih se časih", ki bo potekala v sredo 9.12.2020 ob 10. uri. 

Investicijska konferenca je namenjena tako potencialnim tujim investitorjem kot tudi slovenskim ponudnikom investicijskih projektov in vsem, ki jih zanima področje spodbujanja investicij.

Konferenca je zastavljena v treh vsebinskih sklopih:

  • turizem
  • gradbeništvo in
  • inovacije.

Posamezni sklop je zamišljen kot pogovor med strokovnjaki/poznavalci posameznega področja.

Turizem bo predstavljen kot pomembna gospodarska panoga z multiplikativnim učinkom, v kateri so številne investicijske priložnosti (kot denimo turistični resorti, hoteli, gradovi, itd). Izpostavljene bodo priložnosti v gradbeništvu, panogi, ki v zadnjih letih beleži stalno rast, kar Slovenijo uvršča med EU države z največjo rastjo gradbenih del na letni ravni ter osvetljene inovativne rešitve slovenskih podjetij, saj je Slovenija vodilna med državami centralne in vzhodne Evrope po številu skritih prvakov (t. i. hidden champions), zelo uspešnih inovativnih malih in srednje velikih podjetij.

Investicijska konferenca bo potekala v angleškem jeziku in bo zraven panelnega dela omogočala potencialnim investitorjem tako pregled investicijskih projektov objavljenih v e-katalogu investicijskih priložnosti Slovenije, kot tudi B2B srečanja med potencialnimi investitorji in nosilci investicijskih projektov. Še vedno je tudi čas, da vpišete v e-katalog, kakšnega izmed vaših projektov.

Prijava na dogodek je možna TUKAJ.

Več o samem dogodku si oglejte TUKAJ.

Izkoristite priložnost in se na dogodek prijavite še DANES!

Za morebitna vprašanja smo na razpolago na e-naslovu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem