Spletna srečanja slovenskega turizma

Datum objave: 13. 5. 2020
Novice

Verjamemo, da bo letos Pomurje turistična destinacija marsikaterega Slovenca, ki bo dopustoval doma. Zaradi sprememb in izzivov, ki smo jim priča ob epidemiji, se moramo primerno pripraviti na spremembe in se prilagoditi novim okoliščinam, da bomo lahko varno sprejemali goste. Na marsikatera vprašanja in dileme bodo odgovarjali tudi na Slovenski turistični organizaciji, kjer so pripravili majski izobraževalni program v obliki spletnih srečanj.

V seriji spletnih srečanj je napovedanih 5 dogodkov, na katere STO vabi vse ustvarjalce in zaposlene v turizmu, predstavnike podjetij, destinacij, restavracij in gostiln, turistične vodnike in vse, ki ste povezani s snovanjem in soustvarjanjem slovenskega turizma.

Prvo spletno srečanje z naslovom »Slovenski turizem med in po COVID-19, izzivi in rešitve« bo v četrtek 14. maja ob 9.00 uri. 

Niz 5 spletnih srečanj se bo izvajal v sledečih terminih:

  • 14. maj: Turizem med in po COVID-19, izzivi in rešitve
  • 19. maj: Nova realnost – novi standardi
  • 21. maj: Gastronomija – od trnja do zvezd
  • 27. maj: Destinacije in doživetja prihodnosti
  • 29. maj: Odnos do turista – personaliziran in digitalen

Vabimo vas, da se pridružite na spletnih srečanjih, na katera se lahko prijavite na povezavi tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem