Spletni dogodek za MSP - Predstavitev nepovratnih sredstev EUIPO

Datum objave: 4. 3. 2021
11. 3. 2021 - 11. 3. 2021
Dogodek

Urad RS za intelektualno lastnino (urad) v sodelovanju z Uradom EU za intelektualno lastnino (EUIPO) organizira spletni dogodek »Ideas Powered for Business«, ki bo v četrtek 11. marca 2021 s pričetkom ob 10. uri. Dogodek je namenjen malim in srednjim podjetjem (MSP) ter novoustanovljenim podjetjem.

Urad bo predstavil storitev Prva i, ki jo za MSP izvaja že od leta 2008, predavatelji EUIPO pa pobude sklada, ki MSP s sedežem v Sloveniji omogoča pridobitev nepovratnih sredstev.

Program dogodka najdete na TEJ POVEZAVI. 

Gre za financiranje osnovnih pristojbin za prijavo znamk in/ali modelov pri uradu za intelektualno lastnino v kateri koli državi članici EU, Uradu Beneluksa za intelektualno lastnino in/ali EUIPO.

Sofinanciranje je v višini 50 % osnovne prijavne pristojbine. EUIPO bo predstavil tudi novo orodje EasyFiling, ki omogoča enostavno oddajo prijav za registracijo znamke.  

Prijave zbirajo na TEJ POVEZAVI

Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno.

Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku.

Vabljeni k udeležbi!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem