Sporočilo za podjetja! Z vavčerji enostavno do spodbud za krepitev konkurenčnosti

Datum objave: 31. 1. 2019
Novice

Slovenski podjetniški sklad v letu 2019 uvaja nov program spodbud malih vrednosti za mikro, mala in srednje velika  podjetja (MSP) – t. i. VAVČERJE. MSP-jem bo omogočil poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih bodo podjetja krepila svojo konkurenčnost in kompetence.

Na voljo so vavčerji z različnimi vsebinami, med njimi internacionalizacija, zaščita intelektualne lastnine, krožno/zeleno gospodarstvo, certifikat kakovosti, digitalizacija idr.

Na pomurski točki SPOT si skrbno prizadevamo spodbujati inovativnost, hitro in trajnostno rast v podjetjih ter njihovo konkurenčnost na domačem in tujem trgu, zato ponujamo brezplačno pomoč pri pripravi vloge za pridobitev vavčerja. Za dodatna pojasnila smo vam na voljo v času uradnih ur.

Več o vavčerjih izveste TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem