Spremljevalni dogodek ob razstavi »ČAR LESA 2021«

Datum objave: 25. 8. 2021
26. 8. 2021
Dogodek

V regijskem promocijskem centru Expano je na ogled razstava »ČAR LESA 2021«, s katero Društvo za zaščito lesa Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo, javna agencija SPIRIT Slovenija in Svet za les promovirajo in vzpodbujajo rabo lesa. Les je namreč pomemben trajnostni element, saj izdelki iz lesa največ prispevajo v zniževanju emisij.

O pomenu lesa bodo spregovorili tudi na spremljevalnem dogodku razstave, ki bo v četrtek, 26. avgusta 2021 ob 11.00 uri na lokaciji paviljona Expano.


Uvodoma bodo spregovorili Danilo Anton Ranc, generalni direktor Direktorata za lesarstvo, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, dr. Aleksander Jevšek, župan mestne občine Murska Sobota in Andrej Čuš, državni sekretar, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.
 
Sledila bo okrogla miza na temo zelenih javnih naročil, dobrih praks lesene gradnje in rabe lesa v turističnih objektih ter ogled razstave. Na okrogli mizi bodo sodelovali  Anton Danilo Ranc (generalni direktor Direktorata za lesarstvo, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS), Andrej Čuš (državni sekretar, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS), Bogdan Božac, (Marles hiše Maribor d.o.o.) in  dr. Tomaž Hozjan, UL FGG.

Razstava ČAR LESA 2021 je v regiskem promocijskem centru Expano na ogled do 30. avgusta.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem