Tudi najbolj podjetni potrebujejo podporo

Datum objave: 29. 11. 2018
Novice

Podjetništvo igra pomembno vlogo v zgodbi razvoja. Vse, še tako dobre ideje, pa potrebujejo podporo in usmerjanje pri izvedbi. Tudi za to smo tukaj.

Da bi svetovanje in podpora podjetnikom v Pomurju bila kakovostna, dostopna in uglašena, smo svetovalci projekta SPOT svetovanje Pomurje 28. 11. 2018 organizirali srečanje s predstavniki podjetniškega podpornega okolja v Pomurju.

Srečanje je bilo organizirano z namenom poglobitve sodelovanja med različnimi subjekti podpornega okolja v regiji ter obravnave pomena učinkovitega podpornega okolja za podjetništvo.

Na srečanju je bilo predstavljeno aktualno stanje gospodarstva v Pomurju, regijski projekti, podporne aktivnosti za mala, srednja in velika podjetja v Pomurju ter prihajajoči podporni projekti za podjetništvo.

Vsi udeleženci so bili enotnega mnenja, da je tovrstno povezovanje celotnega podpornega okolja ključno za uspešno podjetništvo v regiji.  

Sledite našim podpornim aktivnostim tudi na Facebooku.

    

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem