Standardi varnega potovanja: GREEN&SAFE

Datum objave: 18. 11. 2021
18. 11. 2021
Novice

Slovenska turistična destinacija ponovno vabi k nadaljevanju poenotenega ravnanja in komuniciranja ključnih zagotovil zelene in varne Slovenije. Tako se lahko ponudniki turističnih storitev še vedno registrirate za uporabo komunikacijskih orodij in znaka GREEN&SAFE.

Do danes je uporabo znamke registriralo več kot 1.000 turističnih ponudnikov, ki s tem upoštevajo priporočila in ukrepe NIJZ ter tako sledijo trajnostnim in odgovornim priporočilom komunikacijske platforme GREEN&SAFE. Tako STO vabi ponudnike, da svoja prizadevanja nadgradijo z registracijo uporabe znaka. Ta je brezplačna  in dostopna na spletnem mestu. Na osnovi te registracije bodo uporabniki s strani STO prejeli nalepko odgovornih potovalnih standardov, ki združuje znak GREEN&SAFE in globalni znak World Travel & Tourism Council SAFE TRAVELS.

Uporabnikom bo omogočen tudi dostop do komunikacijskih orodij in znaka, ter priporočil uporabe komunikacijske platforme GREEN&SAFE.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem