Štartaj PONI 2020

Datum objave: 19. 10. 2020
Novice
PONI podjetno nad izzive

Če ne veš kam ploveš, ti noben veter ne pomaga. 

Zbrala se je 12 članska posadka s skupnim ciljem, da osvojimo za nas nov svet, svet podjetništva. 

“Podjétništvo -a s (ẹ̑) prizadevanje za dosego čim večjega finančnega uspeha ob tveganju: braniti podjetništvo / privatno podjetništvo 

Slovar slovenskega knjižnega jezika.”

Dvanajst različnih idej, katere bomo naslednje 4 mesece s strokovno pomočjo poskušali čim bolj uspešno oblikovati ter tudi realizirati. 
Sama ideja še ni dovolj. Da se utrdi, jo moramo izpostaviti stresnim okoliščinam. Tako zraste v nekaj odpornejšega in se prilagodi zunanjim razmeram. Le tako lahko uspe.

Želim si, da v okviru programa pridobim nova znanja, ki mi bodo oljašala vstop v podjetništvo. Lesene prstane iz rabljenih skate desk v prostem času izdelujem že nekaj časa, vendar se do sedaj še nisem opogumil, da bi to počel tudi zares in ustanovil podjetje. Pričakujem, da bom s pomočjo mentorjev in ostalih udeležencev čez 4 mesece pripravljen, da se samostojno podam na novo pot. 

Dana nam je izjemna možnost, da se medsebojno spodbujamo, si svetujemo, pomagamo ter se povezujemo z novimi kontakti. 

Rokavi so zavihani. 

Aleš Šüklar, udeleženec programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem