Svetovni dan turizma 2021: Turizem za vključujočo rast

Datum objave: 19. 8. 2021
Novice

Svetovni dan turizma, ki ga praznujemo 27. septembra, bo to leto obarvan s tematiko “Turizem za vključujočo rast”. Ob obeležitvi tega dneva, Svetovna turistična organizacija (UNWTO) vabi k sodelovanju - prispevajte svoje foto in videoposnetke, ter tako postanite del letošnje zgodbe.

Da je ponovni zagon turizma, po tem, ko je pandemija pustila velik vpliv na gospodarstvo in družbo, še kako bistven, ne moremo oporekati. UNWTO si prizadeva za vključujoč razvoj, ki bo pravičen do vseh deležnikov, kar je tudi osrednja tema letošnjega svetovnega dneva turizma. Vabljeni, da s foto in video prispevki, ki izpostavljajo potencial turistične panoge za ustvarjanje novih delovnih mest in hkrati združujejo skupnost, izrazite moč za ustvarjanje rasti in pozitivne preobrazbe v njej.

Več informacij o sodelovanju najdete na spetni strani UNWTO.

Vir: UNWTO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem