Svetovni investicijski forum

Datum objave: 25. 10. 2018
22. 10. 2018 - 26. 10. 2018
Novice

V Ženevi se na sedežu Organizacije združenih narodov udeležujemo Svetovnega investicijskega foruma, katerega osrednja tema so investicije za trajnostni razvoj.

Današnji program je posvečen javno-zasebnim partnerstvom in spodbujanju mikro, malih in srednje velikih podjetij (SME) k vlaganjem v kakovostne lokalne vsebine in programe z visoko dodano vrednostjo, ki se povezujejo tudi z modeli krožnega gospodarstva in trajnostne ekonomije.

Kako zagotavljati sredstva za investicije v razvojne projekte regij tudi po letu 2020, ko bodo evropska kohezijska sredstva okleščena? Z jasno vizijo, premišljeno strategijo in močnim partnerstvom med javnimi institucijami, podjetji in lokalnimi skupnostmi. Prav to želimo doseči z vključujočim in ambicioznim pristopom k ustvarjanju strategije razvoja pomurske regije za naslednjih 15 let.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem