Temelji naših sanj so postavljeni!

Datum objave: 17. 11. 2020
Novice
PONI podjetno nad izzive

Ekipa 12-ih kreativnih bodočih podjetnikov se je podala naprej usvajat nova znanja in veščine podjetništva s ciljem, da utrdimo temelje svojih idej oziroma sanj, ki smo jih postavili v prvem mesecu. 

V novem tednu smo se seznanili s trženjem - marketingom, ki nam ga je lepo predstavila mag. Nataša Lorber iz Območne obrtno - podjetniške zbornice Gornja Radgona. Pridobili smo praktične nasvete in vsebine s katerimi bomo lažje krmarili v svetu podjetništva. 

Naslednji dan smo prisluhnili zanimivemu webinarju na temo “Perfect” pitch in iskanje investitorjev, ki ga je pripravila javna agencija SPIRIT Slovenija. Predstavljene so bile smernice kako optimalno predstaviti podjetniško idejo v 30 sekundah. Vsebina ideje (zgodba) in strast igrata ključno vlogo pri tem, da si opažen in zanimiv za sodelovanja.  

Poleg aktivnosti v projektu PONI mi je uspelo vzpostaviti lastno spletno stran (www.alesifko.si) in jo graditi z vsebino. Moja poslovna ideja je ponudba celostnih podpornih storitev - Zvočnih tretmanov z Gongom (za skupine kot individualno), masaže s Tibetanskimi posodami, energijska tehnika Reiki in Schumann Tesla Therapy. Vabljeni že kmalu, da izkusite moč Frekvenc, Zvoka in Vibracij! 

Aleš Ifko, udeleženec programa PONI  

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem