Tudi v Pomurje evropska sredstva za podjetništvo

Datum objave: 30. 7. 2020
Novice

Razvojni center Murska Sobota je v tem tednu prejel s strani Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko odločitev o finančni podpori za projekt Podjetno nad izzive v Pomurski razvojni regiji (PONI Pomurje). S tem korakom smo bližje cilju, ki hkrati pomeni tudi začetek.

Projekt PONI Pomurje je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih zaposlitve na Razvojnem centru Murska Sobota, razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. 4-mesečni program bo vključeval podjetniška usposabljanja, mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihove poslovne ideje. 

V Pomurski regiji bo priložnost za uresničevanje svoje poslovne ideje, s ciljem samozaposlitve,  imelo kar 80 posameznic in posameznikov, ki bodo vključeni v  eno od skupaj 7 skupin usposabljanja, vse do julija 2023.

Vključitev v projekt PONI Pomurje bo možna samo z oddajo vaše prijavnice na objavljen javni poziv za vključitev nove skupine udeležencev. Prijavnice bodo na voljo kmalu, zato vabimo vse zainteresirane, da aktivno spremljate spletno stran in Facebook stran Razvojnega centra Murska Sobota.

Vas zanima več, vstopite v stik z nami.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem