Turizem: izobraževanje med čakanjem na ponovni zagon dejavnosti

Datum objave: 29. 4. 2020
Novice

Poleg rednega spremljanja ukrepov države in optimizacije poslovanja, je med »stand by« stanjem v turističnem gospodarstvu izrednega pomena izobraževanje, širjenje in nadgrajevanje našega znanja.

Med rednim poslovanjem si zaradi obilice dela navadno nismo utegnili vzeti dovolj časa za izobraževanje v taki meri kot smo si sicer želeli. Sedaj lahko izkoristimo čas brez strank in razširimo svoja obzorja tako v lastni branži kot na področju izboljševanja delovnih in poslovnih procesov. Razvijamo in preverjamo lahko nove ideje, ki jih potem kot novosti ob ponovnem zagonu ponudimo obiskovalcem. Naj čakanje ne bo zaman, ampak ga vzemimo kot dar za nadgradnjo svojih produktov in storitev.

Slovenska turistična organizacija redno pripravlja  sezname z zanimivi prispevki, članki, webinarji in video posnetki, ki jih najdete na povezavi tukaj.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem