Turizem: Management akademija 2022

Datum objave: 4. 7. 2022
Novice

Slovenska turistična organizacija septembra organizira Management akademijo 2022. Na akademiji, ki bo potekala tri dni, boste pridobili vsa potrebna znanja za zeleno in digitalno preobrazbo slovenskega turizma ter smernice za uresničitev nove Strategije slovenskega turizma 2022 – 2028.

Izobraževanje je namenjeno predvsem vodstvenemu kadru vodilnih destinacij, destinacijskih zavodov in produktnih združenj in bo potekalo v obliki srečanj v živo. Sodelovali bodo domači in tuji predavatelji, ki bodo udeležence seznanili z najnovejšimi trendi ter delili znanja, izkušnje in dobre prakse, prav tako pa bodo potekale razprave o različnih izzivih in vprašanjih.

Termini srečanja:

  1. četrtek, 15. september: MASTERCLASS Management in upravljanje destinacij
  2. četrtek, 22. september: MASTERCLASS Trajnostna preobrazba
  3. četrtek, 6. oktober: MASTERCLASS Digitalna preobrazba.

Srečanja bodo potekala v dveh delih in sicer en del dopoldne drug del pa popoldne. Bo pa sestavni del izobraževanj tudi priprava strokovne naloge »Train the trainer«, ki bo morala biti v obliki strateškega dokumenta in smernic za trajnostno in digitalno preobrazbo destinacij.

Prijave zbirajo do 19. 7. 2022, udeležba pa je plačljiva in stane 149€+DDV. Več informacij in način prijave na povezavi.   

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem