Uspešne prodajne strategije: Učinkovito zaključevanje prodaje

Datum objave: 11. 2. 2019
6. 3. 2019
Delavnica

 »Prodaja je kot ključavnica z določenim zaporedjem številk, ki jih morate obrniti, da jo lahko odprete. Tudi, če ste izjemno navdušeni in polni energije vam to ne bo pomagalo, če nimate ustreznih številk ali pa jih ne obrnete v pravilnem zaporedju.« (Brian Tracy)


Uspešne prodaje se zgodijo že veliko prej, preden se prodajalec sreča s kupcem, mu proda storitev ali produkt, kupec pa mu v zameno plača. Prodaja se prične v glavi prodajalca. Ko mu kupec reče NE, se mu zasvetijo oči, njegovo delo se je takrat namreč šele dobro začelo.

Delavnica je namenjena vsem, ki so se s prodajo izdelkov ali storitev že srečali oz. to opravljajo vsakodnevno in želijo svoje znanje osvežiti in/ali nadgraditi. Pomagala vam bo predvsem pri izboljšanju in poglobitvi znanj glede zaključevanja same prodaje, da se boste v bodoče lahko izognili izgovorom kot so "Bom še premislil", "Vas bom poklical", ter na splošno svoje stranke prej pripeljali do sprejetja končne odločitve.
 

Pridružite se nam na brezplačni delavnici: UČINKOVITO ZAKLJUČEVANJE PRODAJE, ki bo 6.3.2019 in postanite učinkovit, ter uspešen zaključevalec v prodaji.


Iz vsebine programa:

  1.     Ugotavljanje strankinih potreb
  2.     Premagovanje odpora in upravljanje z ugovori
  3.     Postavimo zaključno vprašanje
  4.     Pravila prepričljivega nastopanja
  5.     Obvladajmo vrste zaključkov
  6.     Ključi psihološke prodaje
  7.     Učinkoviti zaključki prodaje – vprašajte za nakup

Več informacij o sami prijavi najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem