Usposabljanje SPOT OOZ M. Sobota, Prodaja je preprosta "Vplivanje in doseganje rezultatov"

Datum objave: 18. 10. 2021
Novice

V življenju v resnici ves čas vplivamo. Starši na otroke, otroci na starše, v trgovini, šoli, službi, med sodelavci. Je prodaja kaj drugega kot vplivanje? Ker ves čas prodajamo, zakaj ne bi to počeli na način, da dosežemo svoje?

Vsem nam je jasno, da brez prodaje posel ne gre, zato je prav, da si za prodajo vzamemo čas in da to počnemo na pravi način.

Da bi na najlažji način dosegli svoje cilje v prodaji, vas v okviru projekta SPOT Svetovanje Pomurje, vabimo na brezplačno e-usposabljanje.

PRODAJA JE PREPROSTA

“Vplivanje in doseganje rezultatov”

ki bo

v torek, 9. novembra 2021, od 13. do 17. ure in

v torek, 16. novembra 2021, od 13. do 17. ure

Oba dneva bosta potekala na daljavo, v okolju Teams.

Program je namenjen vsem prodajalcem in vodjem prodaje, ki hočejo in želijo osvojiti ali poglobiti kompetence povezane s prodajo, z vplivanjem v odnosih ter upravljanje s procesi izvajanja prodaje. Glavni namen programa je zgraditi in usposobiti skupino prodajnih specialistov, ki bodo znali in zmogli vplivati na stranke tako, da bodo dosegli rezultat.

Program usposabljanja:

1. dan: Organizacija prodaje

Vloge ter naloge prodajalcev in drugih v podjetju. Učinkovitost je doseganje rezultatov z viri, ki so na voljo. Pot do rezultata. Nevrološke ravni osebnosti. Od vlog do vedenj. Funkcionalna in nefunkcionalna vedenja.
S.M.A.R.T. model postavljanja ciljev. Sekundarni dobički kot del problemov. Prodajni in odnosni lijak.

2.dan: Psihologija prodaje

Motivacija za prodajo in nakup. Enačba motivacije. Človeške potrebe kot temelj našega delovanja in kako to lahko uporabimo v prodaji. Vrednostni sistem posameznika – kaj nam je pomembno in za katere stvari trošimo čas, energijo in ….denar. Prepričanja, ki nas omejujejo v prodaji in širše. Razlike v prodaji včeraj in danes. Napovedovanje prihodnosti. Nezavedni programi delovanja in odločanja v prodajnem procesu. Kako naši možgani opravičujejo nakup.

Predavatelj.

Izobraževalni program bo vodil Denis Hilčer, poslovni trener in coach, ki izvaja treninge in coachinge na področju organizacijskega razvoja in osebne rasti. Organizacijam in posameznikom pomaga pri doseganju sprememb na področju posla, življenjskih situacij ter dojemanju sebe, drugih in sveta okoli njih.

Prijave

Prijave sprejemamo do 4.11.2021 na povezavi TUKAJ.

Ker bo usposabljanje potekalo preko programa Teams vas prosimo, da nam svojo prijavo izpolnite na povezavi zgoraj.

Povezavo za dostop na usposabljanje bomo prijavljenim poslali dan pred izvedbo!

Usposabljanje je za udeležence brezplačno.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem