V Expanu fotografska razstava "Videti nevidno"

Datum objave: 3. 12. 2019
Novice

Regijski promocijski center Expano z interaktivnim doživljajskim parkom navdušuje in navdihuje obiskovalce za nadaljnje in globje odkrivanje naše regije. Vabi k raziskovanju skritih kotičkov, iskanju miru v naravi in avtentičnim doživetjem. Zato ni naključje, da je na ogled razstava Igorja Ternarja, ki je skozi objektiv ujel lepoto vsakdanjosti, prezrto v vsakodnevnem hitenju. Barvitost in eleganca, ki jo predstavljajo njegove fotografije, nam približajo svet žuželk, ki jih bomo po novem gledali z drugačnimi očmi.

Čeprav je tokrat na ogled prva samostojna razstava, je Igor Ternar izkušen fotograf, ki je sodeloval na številnih domačih in mednarodnih skupinskih fotografskih razstavah. Je tudi prejemnik nagrade salona na mednarodnem tekmovanju v New Yorku 2019 in dobitnik bronaste medalje salona na mednarodnem tekmovanju v Avstraliji 2019.

V Expanu s to razstavo opozarjamo tudi na našo bogato naravno dediščino, namreč vsi »modeli« so iz Pomurja, in pomen ohranjanja le-te za naše zanamce. In da si je potrebno vzeti čas, da doživiš, vidiš in začutiš Pomurje.

Fotografska razstava je v Expanu na ogled do 31. marca 2020.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem