V Expanu tudi poslovno središče

Datum objave: 29. 3. 2019
Novice

Z otvoritvijo paviljona Expano Pomurje ne dobiva le turističnega, temveč tudi poslovno središče. Tuji in domači vlagatelji, gospodarstveniki in obiskovalci bodo tako lahko na enem mestu pridobili vse potrebne informacije o možnostih, priložnostih in značilnostih pomurske regije.

Želimo si, da se v naši regiji aktivira čim več podjetniškega potenciala in idej, za kar je nujen spodbuden in enostavno dostopen podporni sistem za podjetnike. S selitvijo podjetniških aktivnosti in SPOT točke Pomurja v Expano bomo ustvarili poslovno središče v Pomurju, kjer bo mogoče dobiti podporo in pomoč na vsakem koraku na vaši podjetniški poti.

V poslovnem središču v Expanu boste lahko nabirali izkušnje skozi podjetniške dogodke namenjene odpiranju poslovnih priložnosti in izmenjavi dobrih praks med domačimi podjetji in tujimi partnerji, predstavitve priložnosti in ugodnosti za nove investitorje, srečanja, forume, okrogle mize, razstave in številne druge dogodke. Posvečali se bomo aktualnim gospodarskim vsebinam, začetniškim delavnicam, kot tudi usposabljanjem za nadgrajevanje podjetniškega znanja. Aktivni bomo tudi na področju povezovanja javne in zasebne sfere, podjetnikov, vlagateljev in lokalnih skupnosti, saj skupaj zmoremo več in bolje.

Poslovno središče bo nudilo še co-working prostore, kjer se bodo lahko srečevali, nadgrajevali in realizirali svoje podjetniške ideje vsi start-up podjetniki in sodobni nomadi, ki bodo prišli užit in delat v naše lepo Pomurje.  

Vabljeni, da nas obiščete v poslovnem središču Expano!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem