Vabilo: Predstavitev Poročila o produktivnosti 2022

Datum objave: 19. 11. 2022
Novice


Vabimo vas k prijavi na konferenco – predstavitev Poročila o produktivnosti 2022, ki ga organizira Urad RS za makroekonomske analize in razvoj. 

Uspešnost Slovenije pri prehodu v inovacijsko podprto rast in krožno gospodarstvo s priporočili o prednostnih ukrepih:

  • Ali Slovenija na globalnem zemljevidu produktivnosti in konkurenčnosti pridobiva ali izgublja?
  • Kakšne izzive in priložnosti prinašajo Sloveniji spremembe globalnih gospodarskih odnosov, tudi kot posledica vojne v Ukrajini?
  • Kakšni so zadnji trendi pri zelenem prehodu in odpornosti Slovenije, tudi z vidika izpostavljenosti stroškovnim pritiskom in trajnostnega preoblikovanja poslovnega sektorja?
  • Ali Slovenija, glede na EU, inovacijske voditeljice in države višegrajske skupine, uspeva dovolj hitro krepiti svoje ključne dejavnike produktivnosti?

Odgovori na osnovi temeljitih analiz in podatkov s ključnimi odločevalci ter predstavniki gospodarstva, akademske sfere in podpornega okolja. 

Dogodek bo v sredo, 7. decembra 2022, med 9.30 in 12.45. Pridružite se nam lahko v živo v Kongresnem centru Brdo ali prek spleta.

Vabilo in program

Prijave: https://tinyurl.com/Prijava-POP22.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem