Vabilo za sodelovanje z nemškimi podjetji

Datum objave: 11. 1. 2022
Novice

SPIRIT Slovenija, javna agencija je s strani uveljavljenih mednarodnih podjetij iz Nemčije prejela povabilo za dolgoročno sodelovanje s slovenskimi podjetji, potencialnimi dobavitelji pri njihovih različnih projektih v prihodnosti in možnosti vstopa podjetij v njihovo dobaviteljsko verigo.

Povabila in dodatne informacije si lahko preberete na teh povezavah:

Rok za prijavo pri prvih dveh povabilih je 20.1.2022 in pri drugem je 25.1.2022.

Na podlagi izpolnjenih prijav, predstavitev podjetij in izpolnjenih (zahtevanih) podatkov bo potencialni kupec izbral slovenska podjetja, ki imajo možnosti za nadaljnje sodelovanje in z njimi izvedel srečanja in predstavitve pred nakupnimi odločevalci.
 
O izboru podjetij, nadaljnjih postopkih, srečanju in predstavitvi, vas bomo ustrezno obvestili, ko jih bomo povratno prejeli s strani tujega potencialnega kupca.
Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca dot-no-spam becinkret at-no-spam spiritslovenia dot-no-spam si

Sredstva za pripravo in izvedbo programa zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več na www.eu-skladi.si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem