Vlada RS je obiskala Pomurje

Datum objave: 28. 11. 2021
Novice

Vlada Republike Slovenije se je v torek, 23. novembra 2021, mudila na delovnem obisku v Pomurski regiji, ki ga je pričela ob 9.30 z delovnim posvetom v Raziskovalno izobraževalnem središču Dvorec Rakičan ter ga zaključila v večernih urah v Lendavi. V vmesnem času so so predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Ob zaključku obiska Pomurske regije so se člani vlade udeležili javne tribune in županom, gospodarstvenikom ter drugim nosilcem razvoja v regiji odgovarjali na vprašanja. Posnetek celotnega dogodka si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Uradna fotogalerija obiska je dostopna tukaj (Fotografije z vladnega obiska so dostopne na vladnem Flickr računu in so ob navedbi avtorja na voljo za uporabo).

Sicer pa je Razvojni Center Murska Sobota v sodelovanju z Občino Kobilje ter Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru obiska Vlade RS sodeloval pri organizaciji delovnega posveta na temo Programa spodbud obmejnim problemskim območjem z ministrom Zdravkom Počivalškom.

Preberite tudi:
Vlada Republike Slovenije obiskala Regijski promocijski center Expano

Foto: Vlada RS

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem