Vozi MTB in postani ŽAR car!

Datum objave: 30. 4. 2021
Novice
PONI podjetno nad izzive

Ustvarjamo MTB kolesarsko - gurmanska doživetja v Pomurju. Na naših žar delavnicah se vam bodo odprle oči in zacedile sline. Ugotovili boste kaj imata skupnega pločevinka in piščanec, zapečen vzorec na vašem stejku pa vam bo zavidal vsak sosed.

MTB je krajše za Mountain biking (Gorsko kolesarjenje)

Kmalu vam bomo predstavili nekaj vrst MTB kolesarskih tur s pravo gurmansko žar delavnico, na kateri bomo uporabili predvsem okusne sestavine lokalnih pridelovalcev, katere bomo predhodno obiskali na naši kolesarski turi. Samostojne žar delavnice bodo primerne za vas, vaše prijatelje ali pa kar za teambulding vašega podjetja. Če ste nekdo, ki na svojih kolesarskih potepih rad odkriva čudovite kotičke, imate radi žar dogodivščine v naravi, potem si boste ime BIKE & GRILL zapomnili.

S pomočjo prijetnih sodelavcev in mentorjev programa PONI peljemo našo idejo k cilju, ki bo hkrati nov začetek. Vabljeni, da se zapeljete z nami ter s PONI-jem tudi vi!

Darjan Žerdin, udeleženec programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem