Vse nared za prvo avtobusno linijo, ki se odziva na potrebe uporabnikov!

Datum objave: 3. 9. 2020
Novice

Vso poletje si je ekipa projekta SMACKER prizadevala, da bi pripravila vse potrebno za vzpostavitev prve avtobusne linije v Pomurju, ki se prilagaja potrebam uporabnikov.

Potniki na relaciji Moravske Toplice–Murska Sobota–Expano bodo lahko vnaprej rezervirali prevoz in se med turističnimi točkami prevažali varno in udobno, tekom projekta pa tudi brezplačno!

Sklenili smo dogovor s ponudnikom avtobusnih prevozov, vzpostavili operativni center za posredovanje med uporabniki in prevoznikom ter uspeli pridobiti podporo ključnih partnerjev za uspešnost te inovativne storitve. Tako Expano kot tudi hoteli v Moravskih Toplicah bodo to novost aktivno promovirali med svojimi gosti.

Komaj čakamo prvi testni preizkus storitve, ki ga bomo izvedli – če nam COVID-19 ukrepi tega ne bodo preprečili – že čez en mesec!

Za več informacij o projektu sledite tej povezavi.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem