Z raznolikostjo ekip do bolj inovativnih idej - delavnica

Datum objave: 5. 9. 2023
Novice

SRIP turizem v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto v Ljubljani 27. septembra 2023 pripravlja delavnico »Z raznolikostjo ekip do bolj inovativnih idej«.

DEI – raznolikost, enakost in vključenost, so tri tesno povezane vrednote, ki (si) jih danes prizadevajo utelešati številna podjetja in organizacije. Prav tako pa je pomembno podpirati tudi različne skupine posameznikov, vključno z različnimi rasami, etničnimi pripadnostmi, spolno usmerjenostjo ali veroizpovedjo. Dokazano je namreč, da se raznolika in vključujoča podjetja dokazano bolje odzovejo na izzive, imajo večje in uspešnejše delovanje ekip, so bolj kreativna in inovativna, ter posledično bolj konkurenčna.

Delavnica je namenjena vodjem oddelkov, kadrovskim managerjem, specialistom za kreativnost in inovacije, njen namen pa je spodbuditi udeležence k razmišljanju in vpeljavi strategij raznolikosti in vključenosti z namenom povezovanja ter pridobitev potrebnih znanj za prenos dobrih praks v njihove organizacije, prav tako pa oblikovati prve korake pri pripravi lastnih strategij, iniciativ in razvoja okolja.

Delavnica bo potekala v prostorih Ekonomske fakultete v Ljubljani, med 9:00 in 15:00. Prijavnico in več informacij pa najdete TUKAJ.

Vir: CPOEF

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem