Zakorakali smo v tretji teden programa PONI

Datum objave: 20. 10. 2020
Novice
PONI podjetno nad izzive

Za nami je že drugi teden našega PONI programa. Okolje postaja vse bolj toplo in domače. S sodelavci in mentorji se že precej dobro poznamo, delujemo sinergistično, dopolnjujemo ideje in si pomagamo. Razmišljamo o konkurenci, ki je dobra, saj pri njej lahko najdemo pomanjkljivosti in izboljšamo svoje ideje, iščemo možnosti sodelovanja in kritično prilagajamo storitve/izdelke glede na realne možnosti trga. 

V ponedeljek 12. 10. nam je s svojo inspiracijo in znanjem v veliko pomoč bil Jure Vrhovnik. Kritično je ocenil naše ideje in nam predstavil širši pogled na morebitne nevšečnosti s katerimi se lahko soočimo tekom podjetništva.

Denis Hofman nas je v torek 13. 10. med online delavnico opomnil kako pomemben je odziv potencialnih kupcev, še preden spravimo produkt ali storitev na trg, da se še bolj približamo želji in pričakovanjem uporabnikov/potrošnikov.

Četrtek nam je z obilico znanja o marketingu, pozitivno energijo in entuziazmom do svojega dela,  popestrila Nataša Lorber.

Sledil je še en dan izpolnjevanja obrazcev opisa poslovne ideje, ki smo ga nato tudi oddali.

Veselimo se novega tedna, ki bo še ena stopnička bližje uresničitvi naše ideje.

Kaja Glavač, udeleženka programa PONI

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem