Zaživel bo program brezplačnega mentoriranja »Early Warning Slovenia«

Datum objave: 21. 7. 2020
Novice

SPIRIT Slovenija bo kmalu vzpostavil program brezplačnega mentoriranja »Early Warning Slovenia« , ki bo namenjen podjetjem, katera opažajo prve znake potencialnih težav ali se že soočajo z njimi, ter iščejo možnosti za izboljšave  poslovanja.

KAJ PONUJA?

Brezplačno podporo mentorjev prostovoljcev, usposobljenih in izkušenih gospodarstvenikov, podjetnikov ali strokovnjakov.

KAKO DO PODPORE?

Za pridobitev brezplačno svetovanje, boste morali izpolniti vprašalnik na SPIRIT-ovi spletni strani ali oa obiskati najbližjega svetovalca mreže SPOT Svetovanje.

Izpolnjen vprašalnik bomo pregledali. Če bomo ocenili, da je vključitev v program smiselna in potrebna, vas bomo o tem obvestili in povabili na poglobljen pogovor pred dodelitvijo mentorja.

Slovenija je ena od desetih držav, vključenih v pobudo »Early Warning Europe«, ki temelji na uspešnem danskem modelu. S programom prispevamo predvsem k zmanjševanju števila stečajev in k ohranitvi delovnih mest.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem