Program brezplačnega mentoriranja »Early Warning Slovenia«

Datum objave: 14. 9. 2020
Novice

Kriza v podjetju se ponavadi pojavi zaradi dolgoročnih napačnih odločitev poslovodstva in neželenih vplivov okolja, ki počasi rušijo cilje podjetja. Izredno pomembno je, da management pravočasno zazna opozorila, ki se pojavijo in kažejo na morebitno krizo. Poiskati mora vzroke in najti rešitve. Včasih pa kriza lahko nastane brez opozorila. Za zgodnjo identifikacijo vzrokov, ki lahko vodijo, ali pa so že pripeljali do krize pri poslovanju, je sedaj na voljo program brezplačnega mentoriranja  > Early Warning Slovenija <.

Namen programa je, da se z brezplačnim mentoriranjem pomaga le tistim podjetjem, katerim grozijo težave oziroma se z njimi že soočajo, si pa obenem iz takšnih ali drugačnih razlogov potrebne mentorske podpore finančno ne morejo privoščiti brez nevarnosti za obstoj podjetja oziroma brez ogrožanja lastnega preživetja.

Več o brezplačnem mentorskem programu lahko izveste v tem ČLANKU.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem