Zaživel spletni katalog potencialnih investicijskih priložnosti Slovenije

Datum objave: 17. 4. 2020
Novice

Gre za spletni katalog, ki omogoča investitorjem vpogled v investicijske priložnosti slovenskih regij. Katalog je dostopen na spletni povezavi SPIRIT Invest Slovenia, v slovenskem in angleškem jeziku.

Investicijske priložnosti so tako postavljene na zemljevid sveta, na ogled potencialnim domačim in tujim investitorjem, ki iščejo projekte, s potencialom za investiranje.

Spletni katalog omogoča iskanje, pregled in PDF izvoz podatkov aktualnih investicijskih priložnosti. Storitev je brezplačna in javno dostopna.

Z vzpostavitvijo centralne baze (osnova) in spletnega kataloga je Spirit Slovenija na poti k vzpostavitvi sistema za management investicijskih priložnosti, kjer so znotraj investicijskega ekosistema vsi deležniki med seboj povezani in imajo dostop do ažurnih informacij – na enem mestu – t. i. »One stop shop« za investicijske priložnosti!

To je šele začetek. Spletni katalog je »živa materija«, zato se bo dopolnjeval z aktualnim investicijskim potencialom z različnih področjih.

Želite, da bo v spletnem katalogu na ogled tudi Vaša investicijska priložnost?

Kontaktirajte nas in izvedeli boste več.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem