Zbiranje žensk za ženske

Datum objave: 29. 7. 2022
Novice

Duh današnjega časa je vpeljal mnogotera pričakovanja od in do žensk. Z emancipacijo smo pridobile več svobode, odprle so se nam številne nove možnosti in ustvarjamo si kariere, ki jih prej nismo poznali.

Spremembe pa so prinesle tudi nekatere izzive na področju kvalitete bivanja, ki neugodno vplivajo na naše partnerske odnose, klimo znotraj družine in poglobljenost naših prijateljstev. Pogosto se srečujemo z odtujenostjo, stresom in boleznimi. Vse to je posledica pomanjkanja harmonije med ženskim in moškim polom, ki se skrivata v vsakem od nas.

S tem, da uravnovesimo obe energiji, lahko naše življenje povzdignemo na višji nivo.

Ženski krogi so zbiranje žensk za ženske. Kreirajo varen prostor, kjer smo lahko odprte, ranljive in se v svojih izzivih povežemo ter podpremo. Ustvarjala bom dogodke za ženske in ženski krog bo osrednja tema mojih prvih dogodkov.

Le ti bi bili definicija časa zase, oddiha in sprostitve. Na njih bi se zvrstile različne sprostitvene tehnike, meditacija, ples, zvočne kopeli… Vse kar nas poboža in razvaja. Lokacije bi bile skrbno zbrane in vizualno dovršene, zraven pa bi ponudila gurmanske jedi in pijačo. Vse v slavljenju ženske energije, ki je sprejemajoča, čutna in mistična.

Moji dogodki, bi bili izkušnja, ki je ne bi zlahka pozabile. Skupaj bi odkrivale poti do prebujanja naše notranje boginje in resnično proslavile sebe.

V prihodnosti bi ustvarjala tudi dogodke specifično namenjene mreženju mladih podjetnic in ženske kroge za ranljivejše skupine.

Lana Lančič, udeleženka PONI programa

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem