Zdaj je čas za kariero v turizmu

Datum objave: 4. 1. 2022
Novice

Cilj kampanje Promocija poklicev v turizmu, ki poteka pod okriljem SRIPT, je spopadanje s problematiko pomanjkanja kadrov. Skupaj s svojimi člani si prizadevajo aktivno delovati na področju prepoznavanja in razvoja novih poklicev v turizmu ter sodelavati pri različnih aktivnostih promocije turističnih poklicev v Sloveniji.

Prispevati želijo namreč k zasluženemu dvigu ugleda, prepoznavnosti in privlačnosti poklicev v turizmu. Poklice želijo mladim približati kot zanimivo karierno pot, ki bi jim omogočila postati del usešne zgodbe trajnostnega in zelenega slovenskega turizma.

SRIPT skupaj s svojimi člani in partnerji izpostavlja raznolike in bogate priložnosti, ki jih omogočajo poklici v turizmu. Za mlade, ki kariero gradijo v turizmu pa velja, da so ambiciozni, zagnani in željni novega znanja in izkušenj.

S pomočjo kampanje Promocija poklicev v turizmu, pa želijo predstaviti tudi mlade zaposlene v turzimu, njihove vsakdane in dejavnike, ki jih motivirajo pri delu. Na družbenih omrežjih SRIPT-a, si tako lahko ogledate tudi številne videe in grafične vsebine.

Povpraševanje po delovni sili in kadrih v gostinstvu in turizmu že dlje časa narašča, zato je zdaj zares pravi čas za delo in kariero v turizmu.

Vir: STO

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem