Zeleni projekt za zeleno regijo

Datum objave: 5. 3. 2020
Novice

Razvojne agencije in institucije, ki se ukvarjajo z razvojnimi projekti, bi naj skrbele za to, da se pri svojem delovanju vedejo trajnostno. Na kakšen način in kaj točno to pomeni za tovrstne organizacije, bomo konkretneje spoznavali v projektu GreenReg.

Projekt GreenReg se izvaja v sklopu čezmejnega programa Interreg Slovenija–Madžarska. V prihodnjih dveh letih bomo na obeh straneh meje izvedli tematske delavnice, izobraževanja in konference, ki se bodo dotaknile različnih področij, na katerih je ključno, da razmišljamo in se vedemo trajnostno. V sklopu projekta bomo vzpostavili zeleni oblak – spletno orodje, ki bo omogočalo dostop do informacij, znanj in smernic na področju trajnostnega razvoja.  

O rezultatih projekta vas bomo obveščali preko zelenega novičnika ter projektnega Facebook profila, ki bo vzpostavljen v aprilu. Če imate tudi vi kakšne ideje na področju trajnostnega ravnanja v organizacijah, nam lahko pišete na ales dot-no-spam skalic at-no-spam rcms dot-no-spam si.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem