Želite razvijati nove produkte kreativnega turizma ali nadgrajevati svojo obstoječo ponudbo?

Datum objave: 5. 8. 2020
Delavnica

Morda pa želite doseči nove ciljne skupine in razviti prepoznavni marketing. V vsakem primeru vas vabimo, da se nam pridružite v Potujoči Akademiji Kreativnega Turizma - P.A.K.T. S septembrom namreč pričenjamo s serijo laboratorijev na Ptuju, v Murski Soboti, Lovrencu na Pohorju, Slovenski Bistrici in Mariboru. Laboratoriji bodo povezali deležnike turizma v regiji, okrepili obstoječa znanja in izgradili skupno bazo znanja, ki bo udeležencem na spletu dostopna tudi po poteku laboratorijev.

Razpisani so sledeči laboratoriji:

  • 11. 9. 2020, Maribor: Laboratorij razvoja produktov v kreativnem turizmu I.
  • 23. 9. 2020, Ptuj: Laboratorij razvoja produktov v kreativnem turizmu II.
  • 15. 10. 2020, Lovrenc na Pohorju: Laboratorij o marketingu v kreativnem turizmu 
  • 6. 11. 2020, Murska Sobota: Laboratorij na temo pravnih in organizacijskih okvirjev v kreativnem turizmu
  • 18. 11. 2020, Slovenska Bistrica: Laboratorij o vodniških znanjih

Laboratoriji so za udeležence brezplačni, vendar je število mest omejeno! Prijave so odprte do 24. 8. 2020 oziroma zapolnitve mest.

Prijavite se lahko TUKAJ.

Več informacij najdete na povezavi. 

Projekt P.A.K.T. poteka v koprodukciji Hiše! s Centrom za kreativnost kot del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. P.A.K.T nastaja v partnerstvu Hiše! z lokalnimi partnerji Javnim zavodom za turizem Ptuj, Zavodom Tura Ptuj, Ptuj 2025, Turističnim društvom Lovrenc na Pohorju, Občino Lovrenc na Pohorju ter Razvojnim centrom Murska Sobota ter Zavodom za kulturo Slovenska Bistrica.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem