Želite uresničiti svojo podjetniško idejo? Preverite kako.

Datum objave: 24. 7. 2020
Novice

Razmišljate, da bi pričeli samostojno podjetniško pot?
Imate poslovno idejo in živite v Pomurski regiji?
Potrebujete pri uresničitvi poslovne ideje strokovno podporo?
Želite nadgraditi svoje znanje in štiri mesece posvetiti samo razvoju svoje ideje?
Ste dovolj odločni, da naredite ta korak?


Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, vas lahko razveselimo z novico o najavi podjetniškega projekta Podjetno nad izzive - PONI Pomurje, ki se bo začel izvajati predvidoma v mesecu oktobru.

Projekt PONI Pomurje je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih zaposlitve na Razvojnem centru Murska Sobota, razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. 4-mesečni program bo vključeval podjetniška usposabljanja, mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihove poslovne ideje. 

V Pomurski regiji bo priložnost za uresničevanje svoje poslovne ideje, s ciljem samozaposlitve,  imelo kar 80 posameznic in posameznikov, ki bodo vključeni v  eno od skupaj 7 skupin usposabljanja, vse do julija 2023.

Vključitev v projekt PONI Pomurje bo možna samo z oddajo vaše prijavnice na objavljen javni poziv za vključitev nove skupine udeležencev. Prijavnice bodo na voljo kmalu, zato vabimo vse zainteresirane, da aktivno spremljate spletno stran in Facebook stran Razvojnega centra Murska Sobota.

Vas zanima več, vstopite v stik z nami.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem