Znanja ni nikoli preveč

Datum objave: 30. 5. 2023
Novice

Z vlaganjem v rast in razvoj zaposlenih, organizacije spodbujajo usposobljenost, angažiranost in prilagodljivost ekipe, kar pa prispeva k splošnemu uspehu organizacije (ali podjetja). Tega se zavedamo tudi na Razvojnem centru Murska Sobota, zato se nenehno trudimo, da bi se zaposleni dodatno izobraževali in usposabljali. 

Tudi to je eden izmed razlogov, da ne zamudimo izobraževanj regionalnih razvojnih agencij oz. kot jih sami poimenujemo  -  RRA Akademije

Tokrat smo se srečali v Kovačnici v Kranju, kjer so nam zaposleni na BSC Kranj podrobneje predstavili njihovo razvojno področje z nazivom »Pametne skupnosti«, ki ga je Gorenjska regija vzpostavila pred dvema letoma.

Govorili smo o tehnologijah, ki omogočajo zbiranje in analizo podatkov za izboljšanje kakovosti življenja prebivalcev, povečanje trajnosti in spodbujanje gospodarske rasti. Seznanili smo se s projekti, ki se že izvajajo na tem področju in obenem nekaj časa namenili tudi iskanju vzporednic in prenosu dobrih praks na posamezne regije. 

Od srečanja smo odnesli ogromno uporabnih informacij in pa konec koncev tudi idej za izboljšave in razvoj naših projektov, zato se že veselimo naslednje RRA Akademije. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem