Javni razpis Fundacije za šport za sofinanciranje gradnje športnih objektov in površin za šport v naravi v letih 2022 in 2023

Datum objave: 5. 11. 2021
29.11.2021
Razpis

Predmet javnega razpisa: 
Predmet razpisa je sofinanciranje izvajalcev programov za gradnjo športnih objektov in površin za šport v naravi v okvirni višini 2.440.000 EUR, in sicer:
– v letu 2022 se razpiše: 2.159.000 EUR;
– v letu 2023 se razpiše: 281.000 EUR.
Na področju športnih objektov in površin za šport v naravi se sofinancirajo programi, ki se nanašajo na:
– energetsko in športno-tehnološko posodobitev športnih objektov;
– trajnostno ureditev, investicijsko vzdrževanje in posodobitev naravnih površin za šport;
– novogradnje športnih objektov, ki lahko obogatijo mrežo športnih objektov za izvajanje letnega programa športa;
– gradnjo, posodobitev in opremljanje športnih objektov za panožne športne centre OKS-ZŠZ.

Ciljna skupina oz. potencialni upravičenci: 
Na razpisu lahko kandidirajo osebe iz prvega odstavka 3. člena tega pravilnika, ki so lastniki športnih objektov ali izvajalci, ki niso lastniki športnih objektov, s soglasjem in zagotovilom lastnika oziroma solastnikov športnega objekta, da se namembnost objekta brez soglasja fundacije ne bo spremenila. Pisno soglasje in zagotovilo lastnika oziroma solastnikov športnega objekta mora biti priloženo k vlogi na javni razpis. Vlogi na javni razpis, ki se nanaša na nabavo športne opreme, ki zagotavlja uporabnost objektov, pisnega soglasja lastnika oziroma solastnikov športnega objekta ni potrebno priložiti.

Razpisnik: Fundacija za šport

Rok: Poleg oddaje prijavnega obrazca preko spletne aplikacije, morajo kandidati tiskano vlogo na javni razpis poslati tudi s priporočeno pošiljko po pošti ali oddati osebno na naslov: Fundacija za šport, Dunajska 51, 1000 Ljubljana, najkasneje do 29. 11. 2021. Šteje se, da je tiskana vloga prispela pravočasno, če je bila zadnji dan roka za oddajo vloge oddana na pošti s priporočeno pošiljko ali do 12. ure osebno oddana v prostorih fundacije.

Povezava do razpisa


 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem