Bo med predstavljenimi investicijskimi priložnostmi tudi vaša?

Datum objave: 10. 5. 2019
Novice

Ste lastnik »prazne« nepremičnine, poslovnega prostora ali zemljišča? Imate poslovne ideje oz. projekte? Želite pridobiti (so)investitorja?

Vse to so (lahko) investicijske priložnosti pomurske regije. Pri tem je ključna informiranost o razpoložljivih kapacitetah in zbranost verodostojnih podatkov na enem mestu. S tem namenom Razvojni center Murska Sobota pristopa k zbiranju investicijskih priložnosti tako javnega kot zasebnega sektorja.

Vsi, ki ste zainteresirani in želite brezplačno podporo pri iskanju domačih in tujih investitorjev ter brezplačno promocijo, vstopite v kontakt z nami in/ali nam vrnite izpolnjen Obrazec za identifikacijo vašega investicijskega projekta.

V letu 2019 Razvojni center Murska Sobota načrtuje iskanje investitorjev tudi s pomočjo prisotnosti na investicijskih konferencah, sejmih in drugih investicijskih dogodkih doma in v tujini (Anglija, Nemčija).

Bo med predstavljenimi investicijskimi priložnostmi tudi vaša?
 

Navodila za izpolnjevanje Obrazca za identifikacijo investicijskega projekta:
  1. Izberite ustrezen obrazec za identifikacijo investicijskega projekta, glede na vaše potrebe,
  2. Preberite navodila za izpolnjevanja prej izbranega obrazca,
  3. Čim bolj natančno izpolnite izbrani obrazec in preberite ter podpišite izjavo,
  4. Pošljite nam izpolnjen obrazec v word obliki in sken izpolnjenega in podpisanega obrazca na e-naslov: sonja dot-no-spam vrataric at-no-spam rcms dot-no-spam si.

Za dodatne informacije se obrnite na Sonjo Vratarič, sonja dot-no-spam vrataric at-no-spam rcms dot-no-spam si  oz. na tel. št.          040 716 976.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem