Inšpekcijski nadzori izvajanja protikoronskih ukrepov in aktualnosti ( on-line delavnica)

Datum objave: 5. 10. 2020
Delavnica

Zadnji meseci so, poleg rednega dela, pomenili dodatni izziv, še posebej za računovodsko stroko.  In pred računovodji so novi izzivi, ki jih bodo spremljali vse do konca leta in še naprej, kot je razbrati iz predlogov vlade in že sprejetih zakonov.

Zato smo se odločili, da organiziramo delavnico, kjer bomo skupaj s Simono Štravs, davčno svetovalko ZDSS preleteli, kateri ukrepi s področja korona časov še veljajo, kje so pasti in si tudi izmenjali mnenja, predvsem pa vas bomo opozorili na nadaljnja dejanja in tudi zagate.

Delavnica bo trajala od 9.30 do 13.00 ure.

Predavateljica

Delavnico bo izvedla Simona Štravs, univ. dipl. prav., davčna svetovalka.  

Prijave:  delavnica bo potekala v e-oblik preko ZOOM-a !!

Prijave sprejemamo do 07.10.2020 oz. do zapolnitve mest na mail: renata dot-no-spam stanko at-no-spam ozs dot-no-spam si ali  sonja dot-no-spam erjavec at-no-spam ozs dot-no-spam si oziroma na tel: 02/521 40 10 ali 041 747 550.

Vabljeni vsi, ki se želite prepričati ali so bili ukrepi pravilno izkoriščeni in evidentirani in je vse pripravljeno za morebitno kontrolo!

Delavnica je za udeležence brezplačna. Vabilo na delavnico z natančnim programon pa najdete TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem