Trajnostno poslovanje

Datum objave: 3. 9. 2019
3. 9. 2019
Novice

TRAJNOSTNO POSLOVANJE

Trajnostni razvoj, kot koncept, je podlaga za trajnostno poslovanje, kar v podjetju pomeni, da si ne prizadevajo zgolj za gospodarski uspeh, temveč izpolnjujejo tudi svoje socialno in družbeno odgovornost.

Je razvoj s katerimi podjetje znižuje negativne in povečuje pozitivne vplive na okolje, ljudi ter skupnost, v kateri deluje.

Uspešnost podjetja se namreč izraža tudi v tem, koliko s svojimi inovacijami in produkti prispeva k celotni družbi. Fokus mora biti na tem, da podjetje s svojim poslovanjem prispeva k okoljskemu, družbenemu in ekonomskemu razvoju.

Več o tem si lahko preberete v priloženem ČLANKU.

Projekt »SPOT svetovanje POMURJE 2018-2022 « Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem