Zeleni prihodi na delovno mesto - spletna delavnica

Datum objave: 1. 4. 2021
22. 4. 2021
Delavnica

Razvoj zelenih delovnih mest je eden ključnih vidikov doseganje trajnostnega razvoja, saj ta lahko prispevajo k ciljem na področju podnebnih sprememb, ohranjanja biotske raznovrstnosti in naravnega okolja ter posredno tudi k razvoju gospodarstva in boljšemu delu in vključenosti zaposlenih. Eden pomembnih vidikov zelenih delovnih mest je tudi trajnostna mobilnost pri prihodih na delo, ki lahko znatno prispevajo tako k 'ozelenitvi' delovnih mest, kot na drugi strani ustvarijo prihranke energije, stroškov in časa.

Vabimo vas na spletno delavnico na temo trajnostnih oz. zelenih prihodov na delovno mesto, ki bo 22. aprila med 9. in 13. uro.

Prijave na delavnico zbiramo do 21. aprila.

Delavnico, ki bo izvedena v okviru projekta Greenreg, bo izvajal strokovnjak na temo trajnostne mobilnosti in bo izbranim udeležencem s projetom na temo zelenega prihoda na delovno mesto omogočeno mentorsto pri izvedbi projekta. 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem