Spodbujanje inovativnega trajnostnega turizma v Pomurju (Adrilink)

Program Interreg ADRION 2014-2020

Projekt Adrilink bo omogočil opredeliti posebnosti vključenih območij/regij in z implementacijo novih digitalnih tehnologij vzpostavili inovativen sistem turistično-informacijskih storitev. Osredotoča se na spodbujanje krajinskega turizma v jadranski regiji z oblikovanjem mreže krajinskih interpretacijskih centrov. 

Ti bodo zasnovani kot vozlišča izbranih tematskih poti, digitalno povezanih preko IKT platforme, ki zagotavlja celostno upravljanje turističnih storitev ter spodbujanje inovativnih rešitev. Projekt zagotavlja nov model trajnostnega upravljanja turizma, katerega cilj je zmanjšati sezonskost turističnega obiska, in sicer s pomočjo valorizacije naravne in kulturne krajine, ki jo je mogoče obiskati skozi vse leto. 

Projekt je financiran s strani Evropskega regionalnega razvojnega sklada (ERDF) in Instrumenta za predpristopno pomoč (IPAII).

Inovativnost na področju turizma v Pomurju
Rezultati so tisti, ki štejejo.
Pomagali vam bomo dobro opredeliti projektne cilje za kar najboljši izkoristek vloženega dela in sredstev.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem